Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΘΕΜΟ Εκτύπωση E-mail
30.07.08

 

Σκηνικό για να βγει... λάδι ο Θέμος Αναστασιάδης στήνεται στον χώρο της Δικαιοσύνης, αλλά και στον πολιτικό περίγυρό του. Στο σκηνικό αυτό εντάσσεται τόσο η αποφυλάκιση της Τσέκου, που αιφνιδίασε ακόμα και το Μέγαρο Μαξίμου που δεν την περίμενε, αλλά και η αποφυλάκιση του εργατολόγου δικηγόρου Νικολουτσόπουλου.
Τελευταία ανανέωση ( 31.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ταχυδρομική «μανία» Εκτύπωση E-mail
30.07.08

 

Την πολιτική «επιστολογραφίας» σχετικά με «την προστασία των δικαιωμάτων της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα» και των δικαιωμάτων των Σλαβομακεδόνων πολιτικών προσφύγων από την περίοδο του εμφυλίου στην Ελλάδα συνεχίζει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.
Τελευταία ανανέωση ( 31.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ταξίδι στο Μόναχο... Εκτύπωση E-mail
30.07.08

Τρεις εισαγγελείς ανέλαβαν να ερευνήσουν στοιχεία για συγκεκριμένες συμβάσεις του ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens των τελευταίων 11 ετών, στοιχεία για τις οποίες προέκυψαν από την έρευνα που διενήργησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Παναγιώτης Αθανασίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Αλογοσκούφης έβαλε φωτιά Εκτύπωση E-mail
29.07.08

Νέο γύρο συζητήσεων σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβερνήσεων συνεργασίας «ανοίγει» στο εσωτερικό της ΝΔ... Μετά από τον κ. Ι. Τραγάκη, ο οποίος δεν απέκλεισε δημιουργία κυβέρνησης ΝΔ - ΛΑΟΣ, ο κ. Γ. Αλογοσκούφης αν και τάσσεται υπέρ των αυτοδύναμων κυβερνήσεων δεν αποκλείει συνεργασία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, μια άποψη την οποία η Ρηγίλλης έσπευσε να απορρίψει δια του γραμματέα της κεντρικής επιτροπής κ. Λ. Ζαγορίτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Novomakedonija» προτείνει η Ακαδημία για τα Σκόπια Εκτύπωση E-mail
28.07.08

Aπορρίπτει την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» ή «Άνω Μακεδονία» για τα Σκόπια η Ακαδημία Αθηνών. Αποδέχεται μόνο τους όρους «Σλαβομακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία», και μάλιστα σε μια λέξη στη σκοπιανή γλώσσα, «Novomakedonija».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διώξεις για την τραγωδία στο Πέραμα Εκτύπωση E-mail
27.07.08

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία και σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή ασκήθηκαν από την εισαγγελία Πειραιά, κατά του τεχνικού ασφαλείας και του αλλοδαπού πλοιάρχου του δεξαμενόπλοιου "Φρένσιπ Γκας", όπου βρήκαν τραγικό θάνατο οκτώ εργαζόμενοι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποινική δίωξη Εκτύπωση E-mail
26.07.08

 

Σε βάρος του 30χρονου Γεωργιανού, ο οποίος ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τραγωδία στο Πέραμα Εκτύπωση E-mail
25.07.08

Δυο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί και οκτώ αγνοούνται σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΤ, από έκρηξη στο δεξαμενόπλοιο "Friendship Gas", με σημαία Παναμά στη Β’ Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στα αμπάρια του πλοίου.

Τελευταία ανανέωση ( 25.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τέλος στα σενάρια συνεργασίας Ν.Δ. - ΛΑΟΣ Εκτύπωση E-mail
25.07.08

Τέλος στα σενάρια εκλογών και δη στα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών εφόσον δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία επιθυμεί να βάλει η κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στρώνουν χαλί σε Καρατζαφέρη Εκτύπωση E-mail
23.07.08

Σε φάση πολιτικών διεργασιών που έχουν ως στόχο αφενός την ενίσχυση της αδύναμης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ και αφετέρου τη διαμόρφωση ενός κλίματος συνεργασιών στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία μετά τις επόμενες εκλογές βρίσκεται η Ρηγίλλης. Το γεγονός αυτό πιστοποιείται από δύο κινήσεις οι οποίες σημειώθηκαν μέσα σε 24 ώρες:

Τελευταία ανανέωση ( 24.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλμα επιστροφής Κουκοδήμου Εκτύπωση E-mail
23.07.08

Τα ανοικτά μέτωπα, πριν το δύσκολο φθινόπωρο που έπεται, επιχειρεί να κλείσει η κυβέρνηση. Η αναμενόμενη ως βέβαιη πλέον επανένταξη του κ. Κ. Κουκοδήμου στην κοινοβουλετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αποκαθιστά την αριθμητική ισορροπία των 152 εκλεγέντων βουλευτών και, παράλληλα, αυξάνει τις δυνατότητες λήψης μέτρων εις βάρος βουλευτών που τυχόν διαφοροποιηθούν από την κεντρική γραμμή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4900 - 4922 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote